Vil du være en del af et netværk?

Al erfaring og forskning viser, at deltagelse i et netværk er med til at udvikle både personer og virksomheder. Vi har derfor samlet en række erhvervsklubber og netværk i Aarhus. Måske er der et netværk, du kunne tænke dig at blive en del af.

Hvis du tænker, at vi har glemt nogle vigtige netværk, er du meget velkommen til at kontakte os.

Erhverv Aarhus
Erhverv Aarhus varetager og fremmer grundlaget for at drive virksomhed i Aarhus og omegn.
Find mere information om medlemskab her

Negoti-Connect
Negoti-Connect er et stærkt forretningsnetværk. Netværket holder netværksmøder hver anden fredag morgen fra 7.00-9.00 i ulige uger på Radisson Blu. Du kan på hjemmesiden se nuværende medlemmer.
Læs mere om Negoti-Connect

BMO
BMO er et lokalt netværk for kvinder med egen virksomhed, bosiddende i området syd for Aarhus til Odder.
Læs mere om BMO-netværket

Officelab
Officelab skaber rammerne for videndeling og aktiviteter i et tillidsfuldt erhvervsnetværk, der skaber gensidig vækst for virksomheder. Her kobles iværksætteren, den studerende, vækstvirksomheden og den etablerede virksomhed.
Læs mere om Officelab-netværket

Aarhus Elites netværksgrupper
Aarhus Elites netværksgrupper har det klare formål at skabe samhandel. Adgangen til netværksgrupperne er forbeholdt sponsorer hos Aarhus Elite A/S.
Læs mere om Aarhus Elite

 
DigitalLead
DigitalLead er et vidensnetværk af ca. 200 IT-interesserede medlemsvirksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder i Midtjylland. Formålet er bl.a. at styrke viden om og anvendelse af informationsteknologi.
Læs mere om DigitalLead

Business Club Aarhus
Business Club Aarhus er et dynamisk erhvervsnetværk med ca. 170 medlemsvirksomheder. Virksomhederne er typisk repræsenteret på lederniveau.
Læs mere om Business Club Aarhus
 
BNI
Kort fortalt er BNI (Business Network International) et relationsnetværk, hvis eneste fokus det er at hjælpe hinanden til mere forretning. Som medlem i BNI deltager man i en gruppe på op til 40 forretningsfolk fra forskellige brancher, som mødes hver uge for at opbygge relationer og udvide netværk.
Læs mere om BNI

Global Network
Via GLOBAL-Networks erhvervsnetværk skaber du nye forretningsforbindelser, som lærer dig og din virksomhed at kende.
Læs mere om Global Networks Aarhus


Erhvervsforum Aarhus
Erhvervsforum Aarhus er et forum for lokale erhvervsaktive, som nytænker, inspirerer og udvikler erhvervsmiljøet i Aarhus Kommune gennem fælles indsigt og fælles påvirkning.
Læs mere om Erhvervsforum Aarhus her

Netsøg
Netsøg.dk’s netværkskoncept er opbygget i en velafprøvet skabelon, der sikrer, at deltagerne får kontant udbytte med fra hvert eneste møde.
Læs mere om Netsøg

Konsulentnetværk
Netværket mødes cirka hver 6 uge og består af konsulenter fra blandede brancher. Møderne finder sted på forskellige lokationer i Favrskov / Randers / Aarhus området.
Læs mere om konsulent netværk Østjylland


Ved du, hvilke fordele der er ved Aarhus som iværksætterby? 

Hør vores konsulenter fortælle herunder: