Her på siden finder du relevante skabeloner og værktøjer

At starte en virksomhed kræver et stort overblik. Nedenfor finder du en række værktøjer, som kan hjælpe dig godt på vej! 

Hvis du har besøgt et af vores startmøder, ved du, at vi bruger meget tid på at tale om forretningsplaner og budgetter. Det gør vi af en grund: Forretningsplanen er en god øvelse for dig, som er ved at finde dig til rette i din nye rolle som iværksætter. Den er samtidig et rigtig godt udgangspunkt for samtaler med diverse interessenter. Vi har samlet en række skabeloner, som kan give dig et godt udgangspunkt for at lave en god forretningsplan: 

Find skabelon til forretningsplan her

Det er umuligt at se ind i fremtiden, men et godt budget er det nærmeste, vi kommer en fremtidsudsigt. Et godt budget giver dig mulighed for at sætte nogle klare mål for din virksomhed. Derfor har vi lavet en skabelon til et driftsbudget, som du kan benytte: 

Find regneark for udarbejdelse af budgetter

Dette er blot et udsnit af de mange skabeloner og værktøjer, som er værd at kende til som iværksætter. På virksomhedsguiden.dk kan du finde mange flere skabeloner, som kan hjælpe dig godt videre!

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til skabelonerne eller ikke har fundet det, som du søger.