Er du klar til at udvikle din virksomhed?

Sparring for nyopstartede og veletablerede virksomheder

STARTVÆKST Aarhus tilbyder gratis sparring til både nyopstartede og veletablerede virksomheder i Aarhus kommune. 

Vi tager helikopter-blikket på din virksomhed og bringer de partnere i spil, som er relevante for dig. Vores formål er, at give dig lige netop den sparring du har brug for. Vi ved derfor også, at der ikke er to virksomheder der er ens. 

Måske skal du diskutere virksomhedens fremtid, investorer, produktudvikling, medarbejdere, ejerskifte, støttemuligheder eller lignende. Lige meget hvilken udfordring du står over for, er vi klar på at hjælpe dig videre. 

Vi er certificerede i Væksthjulet og sikrer dermed, at vi kommer rundt i alle hjørner af virksomheden. Hovedsagen er, at vi er uvildige og ikke har anden dagsorden, end at se din virksomhed få succes. 

Vi besøger gerne din virksomhed, ligesom du også er velkommen hos os.


SPECIALISTRÅDGIVNING 

Hvis du sidder med specifikke spørgsmål til fagpersoner, kan du deltage på vores specialistrådgivning. Det er gratis og giver dig mulighed for at få svar på dine spørsgmål.

Vi har samlet en række specialistrådgivere for at give dig de bedst mulige odds til at afklare dine virksomhedsmæssige udfordringer. Du kan blandt andet møde revisorer, advokater, A-kasse, markedsføringskonsulenter, forsikringsrådgivere, STARTVÆKST Aarhus konsulenter, repræsentanter fra et patentbureau og jobcenter.

Find næste specialistrådgivning her


TEMAMØDER 

Vi forsøger altid at holde dig opdateret på de nyeste og mest relevante trends. Derfor planlægger vi løbende spændende temamøder, der tager fat i emner, som vi synes er vigtige at kende til for iværksættere og etablerede virksomheder.  

Temamøderne er gratis og giver dig muligheden for at få ny viden, eller få opdateret noget af den gamle. 

Du kan finde vores næste temamøde her.