Loading...

Hvem er vi?

STARTVÆKST Aarhus tilbyder vejledning til iværksættere og virksomheder i Aarhus Kommune.

Vi hjælper dig med at løse de udfordringer, du står overfor - uanset om du har en etableret virksomhed, eller du blot har et ønske om at blive iværksætter.

Hvert år gør flere hundrede iværksættere og virksomheder brug af vores vejledningstilbud, og mere end 900 personer deltager i vores arrangementer. Vores fornemmeste opgave er at lave arrangementer, som kan inspirere dig og gøre din process nemmere. 

Hos STARTVÆKST Aarhus har vi en bred palette af viden inden for blandt andet:

  • Oprettelse af virksomhed
  • Virksomhedsformer 
  • Forretningsplan
  • Salg og markedsføring
  • Webshops
  • Nye markeder og trends
  • Den danske lovgivning
  • ... Og meget mere. 

Udover at tilbyde personlig vejledning afholder vi også en række events, som kan være med til at give dig et indblik i iværksætterlivet, fremme din virksomheds vækst og udvikle dig. Ved nogle af vores events har du også mulighed for at netværke med succesfulde iværksættere, som deler ud af deres erfaringer. 

Her på siden kan du finde informationer omkring vores kommende arrangementer. Du kan også finde nyttige links, kontaktoplysninger og andre materialer, som hjælper dig godt på vej. 

Husk at vores vejledning er gratis og foregår i al fortrolighed. 

STARTVÆKST Aarhus yder vejledning og sparring til iværksættere og virksomheder.

Vi er sat i verden for at støtte op om iværksætteri og erhvervsliv i kommunen, og er derfor et gratis og fuldt fortroligt tilbud til alle i Aarhus.

STARTVÆKST Aarhus er din indgang til Erhvervsfremmesystemet i Aarhus Kommune, hvor der blandt andet er mulighed for at få kortlagt dit vækstpotentiale og evt. få medfinansiering til køb af ekstern vækstrådgivning.

Alt sammen noget, som kan booste væksten i din virksomhed.

Vi ved ikke alt, men vi har et stort netværk og ved, hvem der ellers kan hjælpe dig. Og så skader det aldrig at få nye øjne på din forretningsudvikling eller opstart!

keyboard_arrow_up