Hvis du ønsker at starte egen virksomhed i Aarhus Kommune, er du kommet til det rigtige sted. Vi er her for at hjælpe dig!

Vores mål er, at give dig de bedste vilkår for at blive succesfuld iværksætter. Du kan få gratis sparring af vores konsulenter og deltage i spændende arrangementer. Du kan også modtage vores nyhedsbrev, hvor du finder nyheder og arrangementer, der er relevante for dig som iværksætter. 

Kontakt os her og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. 

STARTMØDE FOR IVÆRKSÆTTERE

Du sidder sikkert med spørgsmål, som du gerne vil have svar på. Vi ved, hvor vigtigt det er at komme godt fra start. Derfor har vi lavet et gratis startmøde for iværksættere, der har til formål at give dig en introduktion til livet som iværksætter. Startmødet kan også hjælpe dig med at vurdere, hvor langt du er i din beslutningsproces om at starte virksomhed. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. 

Find det næste Startmøde for iværksættere her


PIT STOP IVÆRKSÆTTERRÅDGIVNING

Hvis du sidder med specifikke spørgsmål til fagpersoner, kan du deltage på vores PIT STOP Iværksætterrådgivning. Det giver dig mulighed for at få svar på dine spørgsmål. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. 

Vi har samlet en række rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig med at afklare dine virksomhedsmæssige udfordringer. Du kan blandt andet møde revisorer, advokater, A-kasse, markedsføringskonsulenter, STARTVÆKST Aarhus konsulenter, repræsentanter fra et patentbureau og jobcenter. 

Find den næste PIT STOP Iværksætterrådgivning her​