Loading...

             

                   

 

                  Hvem er vi?

Gratis sparring til iværksættere i Aarhus Kommune

STARTVÆKST Aarhus tilbyder vejledning til iværksættere og virksomheder i Aarhus Kommune.
Vi hjælper dig med at løse de udfordringer, du står overfor - uanset om du har en etableret virksomhed, eller du blot har et ønske om at blive iværksætter.

Hvert år gør flere hundrede iværksættere og virksomheder brug af vores vejledningstilbud, og mere end 200 personer deltager i vores arrangementer. Vores fornemmeste opgave er at lave arrangementer, som kan inspirere dig videre i din process. 

Hos STARTVÆKST Aarhus har vi en bred palette af viden inden for blandt andet:

  • Oprettelse af virksomhed
  • Lean Startup Principper
  • Forretningsmodeller
  • Afsætning og prisfastsættelse
  • Dansk Lovgivning
  • Værktøjer som Business Model Canvas og Væksthjulet
  • ...Og meget mere.

Udover at tilbyde personlig vejledning afholder vi også en række events, som kan være med til at give dig et indblik i iværksætterlivet, fremme din virksomheds vækst og udvikle dig. Ved nogle af vores events har du også mulighed for at netværke med succesfulde iværksættere, som deler ud af deres erfaringer. 

Her på siden kan du finde informationer omkring vores kommende arrangementer. Du kan også finde nyttige links, kontaktoplysninger og andre materialer, som hjælper dig godt på vej. 

Husk at vores vejledning er gratis og foregår i al fortrolighed. 

En del af imidt

STARTVÆKST Aarhus er en del af imidt, som er en fællesbetegnelse for alle, der arbejder for mere vækst i Midtjylland og for at kunne give din virksomhed den optimale sparring.

Det betyder, at STARTVÆKST Aarhus kan henvise iværksættere og virksomheder med vækstpotentiale til Væksthus Midtjylland, som blandt andet kan give specialiseret vejledning og kortlægning af vækstpotentiale. 

keyboard_arrow_up