Loading...
Temamøde

Succes Online : modul 1

Succes Online : modul 1

tirsdag d. 04. juni 2019
08.30-12.30

Gratis

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 04. juni 2019 kl. 08:00

INCUBA

Åbogade 15
8200 Aarhus N
lokale 5+6

STARTVÆKST Aarhus inviterer til et forløb over to moduler, hvor formålet er at give dig værktøjer og en handlingsplan, så du kan opnå succes online. Forløbet er gratis.

Succes Online kurset henvender sig til iværksættere, virksomhedsejere eller medarbejdere i en virksomhed som arbejder med online marketing.

Deltag i vores forløb med opstart den 4. juni 2019 kl. 08.30-12.30 i INCUBA, hvor vi tager udgangspunkt i modulet: Kickoff - bliv bedst på nettet.

Succes Online er et initiativ af Google i samarbejde med blandt andet Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen, IVÆKST, Pwc m.fl.

Kickoff - bliv bedst på nettet
På første modul vil vores eksperter gennemgå de afgørende forudsætninger for at blive blandt de bedste på nettet. Du arbejder med din egen personlige tjekliste, der har til formål at kortlægge dit udgangspunkt.

På første modul arbejder du med:

  • Hjemmesidens teknik
  • Hjemmesidens indhold
  • Sporing og data
  • Synlighed på nettet
  • Optimering og fastholdelse

Til hvert punkt er der nogle spørgsmål, som du besvarer på din personlige tjekliste. Hvert spørgsmål hjælper dig til at identificere din forretnings næste digitale indsats.

Efter Kickoff modulet omsætter du din tjekliste til en handlingsplan på modul 2: Fra tjekliste til handlingsplan.


Forud for værkstedet stilles der særlig udviklede læringsmaterialer, værktøjer og videotræning til rådighed. De emner, som bliver gennemgået på Kickoff, bliver nøje beskrevet og linket til i et gratis opslagsværk, som bliver sendt til dig efter din deltagelse på Kickoff.

NB! Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. 
Der serveres frokost til dette forløb. 


keyboard_arrow_up