PIT STOP Iværksætterrådgivning

PIT STOP Iværksætterrådgivning

PIT STOP Iværksætterrådgivning

torsdag d. 26. september 2024
17.00-19.00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
torsdag d. 26. september 2024 kl. 17:00

INCUBA Katrinebjerg

Åbogade 15,
8200 Aarhus N


Obs: Vi kræver ingen tilmelding - du møder bare op!

Skal vi tage en snak om din virksomhed? 

Til PIT STOP Iværksætterrådgivning finder du svar på alle dine spørgsmål. Vi har inviteret en række private rådgivere, som giver dig muligheden for at få rådgivning – helt gratis og uforpligtende.

Vi afholder vores traditionsrige og altid populære PIT STOP Iværksætterrådgivning cirka hver 14. dag – og du må komme lige så mange gange, du vil! Vi kræver ingen tilmelding, da vi har et helt unikt pop-up koncept, hvor du bare møder op og sætter dig i kø.

Du kan få rådgivning indenfor:

  • Jura
  • Revision
  • Patent
  • Digital markedsføring
  • A-kasse
  • Jobcenter / rekruttering
  • Forretningsudvikling

Hvor?

Arrangementet foregår altid i INCUBA på Åbogade 15, Aarhus N. Her vil du møde vores medarbejder, som kan fortælle dig alt om, hvordan det foregår og hjælpe med at finde den rette rådgiver.

Hvordan?

Du møder op uden tilmelding på den pågældende dato. I venteområdet vil du finde borde, hvorpå der står et skilt med f.eks. ’revisor’. Hvis du vil tale med revisoren, sætter du dig i kø ved bordet og venter indtil du bliver vist ind i lokalet, hvor en revisor venter på dig.

Og hvorfor ikke bruge tiden på at netværke med andre iværksættere, når du alligevel venter? Måske er der nogen du kan samarbejde med eller lignende blandt de øvrige deltagere.

Når det er din tur, har du 15 minutter med din valgte rådgiver, så det er en god idé at have alle spørgsmål forberedt. Du er meget velkommen til at besøge flere rådgivere på samme aften, hvis tiden tillader det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen! 


Ingen tilmelding

Du møder bare op!