Iværksætterkursus

IV1 - Kick off: Mød iværksætterne

IV1 - Kick off: Mød iværksætterne

onsdag d. 02. marts 2022
16.30-19.30

Gratis

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 02. marts 2022 kl. 12:00

Sted afventes

Der er endnu ikke åbent for tilmeldinger.

Kick off: Mød iværksætterne

Dato: 2. marts fra 16.30-19.30
Sted: Afventes
Pris: Gratis

Drømmer du om at starte egen virksomhed, eller er du lige opstartet?
Så gå ikke glip af STARTVÆKST Aarhus’ iværksætterkurser i foråret 22, hvor du bliver klædt på til at komme godt i gang som ny virksomhedsejer.

I løbet af 5 aftener får du konkret viden og værktøjer til at kickstarte din nye virksomhed. Hver aften har sit tema – og du kan tilmelde dig alle fem eller udvælge de moduler, som er mest relevante for netop dig.

På dette første modul inviteres alle med passion for iværksætteri og forretningsudvikling til en inspirerende aften i selskab med en række Aarhus-iværksættere, der vil dele ud af deres erfaringer!

Hør om livet som iværksætter på godt og ondt. Du kan møde iværksætterhistorier fra små og lidt større virksomheder, som alle har været der, hvor du er lige nu - nemlig med drømmen om at blive selvstændig og leve af at drive sin virksomhed.

Og leder du efter en partner eller en forretningsforbindelse? Så byder Kick Off også på rig mulighed for netværk, når vi slutter aftenen af med en business speed date. Her får du lejlighed til at tale 4 minutter med en anden iværksætter inden turen går videre til den næste. Så hav elevatortalen klar og mød op med åbent mind set!

Vi glæder os til at se alle spirende og eksisterende iværksættere til en inspirerende aften med plads til netværk og diskussion!