Loading...
Temamøde

Avancerede SEO-tiltag til E-commerce!

Avancerede SEO-tiltag til E-commerce!

torsdag d. 19. september 2019
9.00-12.00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 18. september 2019 kl. 12:00

INCUBA, mødelokalet niveau 0

Åbogade 15

8200 Aarhus N

Hvordan får du presset citronen og udnyttet de organiske kanaler til sit fulde, så du sender flere kunder ind på dit site?

Hvad bør du egentlig fokusere på, når du har basis-SEO på plads og skal til det næste niveau?

Selvom SEO kan betragtes som kunsten at skabe en online synlighed, er sandheden altså, at der er en vis videnskab bag det. SEO dækker nemlig over flere aspekter, og kun når de hver især er optimeret til dine brugere og til Google, kan din hjemmeside for alvor udvikle sig og tiltrække kunder.

På dette kursus kommer du til at få øjnene op for, hvordan du kan bruge avancerede tiltag til at skærpe din indsats og få bedre SEO-resultater på dit E-commerce site.

Kurset henvender sig til personer, som har styr på basis-SEO og vil et spadestikket dybere, hvor f.eks. data spiller en endnu større rolle.

Key take-aways
Du kommer til at tage konkrete metoder og værktøjer med hjem fra arrangementet, som du direkte kan bruge i dit optimeringsarbejde. Så vil du være endnu skarpere på, hvordan Google henviser til dig fremfor dine konkurrenter, så skal du deltage i dette kursus, hvor du bl.a. får hjælp til:

  • Hvordan du bruger data og tekniske analyser i dit SEO arbejde.
  • Hvordan du arbejder med at skaffe indgående links til dit website
  • Online PR og outreach, der giver relevant og brugbart indhold. Indhold som dine besøgende rent faktisk kan nyde og dele med deres venner. Dybest set alt det, der vil hjælpe Google med at finde netop dig, fremfor dine konkurrenter.

Målgruppe
Marketingansvarlig/Øvede SEO-brugere, der driver e-commerce

Om oplægsholderen
Christian Astrup er digital konsulent hos det digitale marketingbureau Searchmind, der hjælper virksomheder med at optimere deres synlighed på internettet. På blot to år er det lykkedes  Searchmind at lave en millionforretning. Det vidner om, at SEO-feltet er kommet for at blive!

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. 

NB! No-show fee på 300kr ved udeblivelse af arrangementet. 

Få din plads her


Tilmeld dig

Tilmeldingsfrist 18. sep. kl. 12.00

keyboard_arrow_up